5 Aralık 2012 Çarşamba

ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ

E N A D 
"ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ" 
PROJES'NE START VERİLDİ
Engelli Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ENAD).; Gönüllü ve Sorumlu bir Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olarak, engelli ailelerinin en büyük korkusu olan; "Ben ölürsem ‘engelli’ evladımın, kardeşimin veya yakınımın sonu ne olur?" sorusuna cevap bulabilmek ve çözüm üretebilmek için çıktığı bu uzun yolda hazırlamış olduğu “ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ” projesi ile tüm ağır engellilerin hayatlarının sonuna kadar kalabilecekleri ve taşıma eğitimi de barındıran merkezlerin yapımı için kolları sıvadı. 
ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ PROJESİ
Halen Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yer tahsisi konusunda çalışmalar devam etmekte olup; Projenin hayata geçebilmesi için tüm yardımsever vatandaşlarımız, hayır ve himmet sahiplerinin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. 
ENAD, ANKARA KİTAP FUARI'NDA
ENAD, (Engelli Aileleri Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği) toplumsal bilinci uyandırabilmek ve farkındalık oluşturabilmek için; 01 Aralık 2012 ve 09 Aralık 2012 tarihleri arası "ANKARA KİTAP FUARI"na katılma kararı almıştır. 
Kültür ve sanat camiasından da Engelli Ailelerine her daim yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen gönül elçisi değerli yazar ve sanatçı dostlarımızın katlımı ile (ünlü ressam Savaş SİMİTLİ, yazar - şair Sevinç DOĞANCAN GÜVEN , eğitimci - yazar Nilüfer DURSUN, yazar Can Akın ve şair Sena SEZGİN'in) katılımları projemize umut saçmıştır. 
Kıymetli yazarlarımız kitap destek ve imza günleri ile ünlü ressam Savaş SİMİTLİ 'de 09 Aralık 2012 günü saat 14:00 'de düzenleyeceği canlı performans tablo çalışması ile destek vermektedir. 
CANLI PERFORMANS
TABLO ÇALIŞMASI...
Ünlü Ressam tarafından yapılacak olan bu tablo; Standımızdan 5 TL'lik kitap alan "yardım sever bir talihliye" kur'a ile hediye edilecektir. 
Tüm halkımızın ve yardım sever vatandaşlarımızın ilgi ve desteklerini engellilerden esirgememelerini temenni eder saygılar sunarım. 
Recep ERDEM 
Genel Başkan
ENAD ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ
(ENAD Merkez, Ankara: 05 Aralık 2012)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder