20 Nisan 2012 Cuma

ENAD Kermes'ine "vekil"lerin ziyareti!........

CHP’li vekiller çarşı esnafının sorunlarını dinledi ve ENAD kermes'ini ziyaret etti.
19 Nisan 2012 Perşembe
    CHP Manisa milletvekilleri Hasan Ören ve Sakine Öz, CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çarşamba pazarı esnafına ziyarette bulunarak esnafın sorunlarını dinlediler.
    CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ve Sakine Öz, Salihli’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
    İlk olarak CHP Salihli İlçe Teşkilat binasına gelerek burada kısa bir toplantı gerçekleştirerek gündemi değerlendiren vekiller, daha sonra çarşamba pazarında bulunan esnafları ziyaret ettiler. CHP İlçe Yönetimi ve Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur ile birlikte esnafları tek tek ziyaret eden Vekilller,  esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek hayırlı işler dileğinde bulundular. 
    Seçim zamanı esnaflardan büyük destek aldıklarını belirten CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ile Sakine Öz; “Bize destek veren esnaflarımızın her zaman yanlarındayız. Esnafımız da bize çok yakın ilgi gösteriyor. Bizim parti özelliğini halkın içinde olmak olduğunu herkese açık ve seçik olarak gösteriyoruz. Halkımızın, esnafımızın sorunu aynı zamanda bizim sorunumuzdur. Bir yerde sorun varsa çözümü noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” açıklamalarında bulundular.
     Pazaryeri esnafıyla ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden vekiller, hizmetin en iyisini sunmak için esnaf ile vatandaşın görüş ve düşüncelerine değer verdiklerini ifade ettiler. Pazar esnafı ise vekillerin kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini hem sözle hem de ikramla gösterdiler. Pazaryerinde Engelli Aileleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (ENAD) düzenlediği kermesi ziyaret eden Vekiller ve Chp İlçe Yönetimi daha sonra 18 No'lu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi’ne ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut’tan bilgiler aldılar.
Gelişen Salihli Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder